Srpski
+381 (11) 422-15-80 / BeogradBesplatna inženjerska konsultacija

Knjige inženjerskih rešenja

Ovo poglavlje predstavlja kataloge inženjerskih rešenja koje je pripremio inženjerski odsek Decoustic-a na osnovu sopstvenog dugogodišnjeg iskustva. "Plava" knjiga, pripremljena je u bliskoj saradnji sa kompanijom Giproc, fokusirana je isključivo na B2B tržište (kancelarije, hoteli, bioskopi, itd.).

Inženjerski album «Rešenja za zvučnu izolaciju»

Kompanija Decoustic vam predstavlja šestu ažuriranu verziju albuma Soundproofing structures-Zvučno izolacione strukture, šifra ASP-601-0921, objavljenog u septembru 2021. Album predstavlja tipična inženjerska rešenja za zvučno i vibro izolacione strukture sa maksimalnom akustičnom efikasnošću. Predložene strukture su uspešno testirane i potvrdile su svoje visoke akustične karakteristike sa patentiranim materijalima kompanije Decoustic.

Više

Katalog inženjerskih rešenja «SAINT-GOBAIN zvučnoizolacioni sistemi za hotele, kancelarije i bioskopske sale»

Saint-Gobain Construction Products Rus LLC u saradnji sa kompanijom Decoustic DOO predstavlja novu verziju kataloga specijalizovanih inženjerskih rešenja «SAINT-GOBAIN zvučnoizolacioni sistemi za hotele, kancelarije i bioskopske sale». Katalog predstavlja tipična inženjerska rešenja koja se koriste u građevinarstvu za postizanje potrebne zvučne izolacije korišćenjem Giproc, ISOVER i Decoustic brendiranih materijala. Predložene konstrukcije su uspešno testirane u praksi i potvrdile su svoje visoke akustičke karakteristike i performanse.

Više