Srpski
+381 (11) 422-15-80 / BeogradBesplatna inženjerska konsultacija

SAINT GOBAIN zvučno izolacioni sistemi za hotele, kancelarije i bioskopske sale

”.- Saint-Gobain Construction Products Rus doo u saradnji sa Decoustic LLC predstavlja vam novu verziju kataloga specijalizovanih inženjerskih rešenja "SAINT-GOBAIN zvučnoizolacioni sistemi za hotele, kancelarije i bioskopske sale".

Dizajnerska rešenja predložena su u delu «Hoteli. Zvučna izolacija zidova i plafona», zasnovana su na regulatornom okviru i odobrana od strane vodećeg operatera hotelskog poslovanja - ACCOR (brendovi Ibis, All Seasons, Mercure, Novotel, Pullman, M Galleri).

Rešenja i propisi predloženi u delu «Kancelarije. Zvučna izolacija zidova i plafona» odobrila je konsultantska kompanija Mott MacDonald R, vodeći stručnjaci za projektovanje, izgradnju i uređenje kancelarijskih nekretnina.

Predložena inženjerska rešenja u delu «Bioskopske sale. Zvučnu izolaciju zidova i plafona» koordinira vodeći projektant i instalater komercijalnih bioskopskih sala u Ruskoj Federaciji i zemljama ZND - kompanija «NevaFilm».

Katalog predstavlja klasična inženjerska rešenja koja se koriste u građevinarstvu za postizanje potrebne zvučne izolacije korišćenjem Giproc, ISOVER i Decoustic brendiranih materijala. Predložene konstrukcije su uspešno testirane u praksi i potvrdile su svoje visoke akustičke karakteristike i performanse.