Srpski
+381 (11) 422-15-80 / BeogradBesplatna inženjerska konsultacija

HPL Greenlam

Strast i perfekcija

Kreiranje prelepih i jedinstvenih prostora je mesto gde je Greenlam započeo svoje putovanje. Više od dve decenije, Greenlam je poznat i poštovan po svojoj izuzetnoj umetnosti, kvalitetu bez premca i nepokolebljivoj strasti ka perfekciji.
Izračunati projekat
Greenlam spoljne obloge su dizajnirane da ulepšaju vašu spoljašnjost ukusnim dizajnom i sofisticiranom elegancijom. Napravljeni su najnovijom GLE tehnologijom koja ih čini otpornim na vremenske uslove kao što su ekstremne vrućine, hladnoća i kiša. Takođe su otporni na mrlje, ogrebotine, paru, pukotine i habanje površine. Imaju dug životni vek i zahtevaju malo ili nimalo održavanja.

Karakteristike Greenlam HPL panela

  • Fasada i enterijer hpl
  • Izdržljive površine koje se lako čiste, imaju visoka antivirusna i antibakterijska
  • svojstva, i koriste se za svakodnevnu upotrebu
  • Veliki format panela
  • Otporani su na udarce, savijanje i ogrebotine
  • Optimalna UV zaštita
  • Široka paleta dekora
  • Moguća digitalna štampa
Greenlam ima širok spektar drvenih, čvrstih i kamenih dekora koji će vam pomoći da postignete željene rezultate. Preuzmite katalog eksterijera

Greenlam područja primene

Greenlam obloge mogu da se uklapaju svuda, bilo da se radi o ventilisanim fasadama, balkonima, pregradnim zidovima, ulazima u zgradu, kapijama ili natstrešnicama. Naš tim će vam pomoći da razvijete optimalno rešenje za vaš projekat.
Inovativni dizajn obloga osvojio je priznanje u više od 100 zemalja i milione zadovoljnih kupaca. Novost i inovacije koje nudi Greenlam čine ga omiljenim izborom arhitekata i potrošača.

Inspirišite se

Od čvrstih materijala, drveta do sažetaka, imamo niz jedinstvenih kolekcija koje možete izabrati. Ne znate odakle da počnete? Popularne primene unutrašnjih i spoljašnjih zidnih obloga uključuju revitalizaciju fasade, balkona, kapija za stambene i poslovne objekte, bolnice, za izložbene prostore itd. Pregledajte bilo koju sliku datu ispod i kliknite na neku od njih da biste dobili detalje o aplikaciji za dekoraciju. Preuzmite katalog za inspiraciju
Greenlam, kao odgovoran brend, razume svoju posvećenost ljudima, planeti i procesima i preduzima sve da obezbedi zdraviji i bezbedniji svet. Od nabavke do proizvodnje i prerade, primenjujemo mnogo strogih mera.

Greenlam materials

Predlog rešenja